عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: نگرانی از این بود که مجدداً یک بازار انحصاری همچون بازار خودرو در بازار لوازم خانگی ایجاد شود و در پی ۴۰ سال حمایت، این بازار هم نهایتاً تبدیل به انحصارگری یک عده خاص و تولید محصولات بی کیفیت و نهایتا نارضایتی مردم شود.
مصطفی پوردهقان، درباره مدیریت بازار لوازم خانگی، گفت: ما همواره اصلی به نام حمایت از تولید داخلی را مد نظر قرار میدهیم برای حمایت از تولید داخل نیازمند یک برنامهریزی میان مدت هستیم.
نماینده مردم «اردکان» در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: به عنوان مثال ما در این بخش، یک برنامه ۵ ساله را به واحدهای صنعتی مان میدهیم و تاکید میکنیم در حوزه تعرفه واردات و صادرات سیاستهای تشویقی را پیگیری خواهیم کرد که این موارد میتواند در رابطه با ارز ترجیحی، امور مالیاتی و واگذاری زمین و خیلی از این دست موضوعات باشد. در ادامه تاکید میکنیم که پس از ۵ سال هم به تدریج این حمایتها را برمیداریم تا بدین نحو، وارد بازار رقابتی شویم و بازار رقابت شکل گرفته و کیفیت محصولات ارتقا پیدا کند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به توجه به این سیاستها در بازار لوازم خانگی و نتایج حاصله بیان کرد: متاسفانه در رابطه با بازار لوازم خانگی داخلی با اینکه مقام معظم رهبری، وزرای ذیربط و رئیسجمهور حمایت داشتند، اما تولیدکنندکان این بازار در بحث کیفیت و همچنین قیمت به تعهدات خودشان عمل نکردند.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: همواره نگران بودیم که مجدداً یک بازار انحصاری همچون بازار خودرو در بازار لوازم خانگی ایجاد شود و در پی ۴۰ سال حمایت، این بازار هم نهایتاً تبدیل به انحصارگری یک عده خاص و تولید محصولات بیکیفیت و نهایتا نارضایتی مردم شود.
پوردهقان تاکید کرد: ضرورت دارد وزارت صمت دولت چهاردهم سیاست حمایت از بازار لوازم خانگی داخل را به سمت ارائه بسته و مشوقهای کوتاه مدت صنعتی برده و نهایتا آنها را حذف و بازار را به سمت بازار آزاد حرکت داده و واردات هم شکل گیرد تا رقابت و کیفیت ارتقا یافته و نهایتا این موضوع موجب افزایش رضایت مردم شود.
این نماینده مجلس شورای اسلامی یادآور شد: ارائه بستهها و مشوقها جهت رونق بازار لوازم خانگی کشور مد نظر قرار گرفت، اما نتیجه لازم حاصل نشد بنابراین دولت آینده باید یک بازنگری و مسیر جدیدی را در بازار لوازم خانگی طی کند.